SV · KR

INK MOMS

✔️ Flexibel avhämtning
✔️ Fri avbokning
✔️ Ingen förskottsbetalning
✔️ Tillgänlig support
✔️ Prisgaranti
✔️ Stort sortiment
✔️ Stort sortiment
Föregående bild
Nästa bild
Föregående bild
Nästa bild

Mindre presentationer (<30 pers)

Lilla projektorn

– 1st projektor

– 1st 50″ projektorduk

hyra projektor

LJUSSTYRKA: IIIII   NÄRFÄLT: IIIII

Denna projektor lämpar sig för presentationer inför mindre publik (upp till 30 pers). Den ingående projektorduken motsvarar en 50″ tv, vilket ger en åskådlig bild upp till ca 10 meter. Projektorn har full hd (1080p) vilket i kombination med 3200 lumen ger en klar och tydlig bild i ett medelmörkt rum. Enheten kan kopplas mot dator, ipad eller telefon och har en separat utgång (aux) för ljud. Projektorn och projektorduken kan hämtas med liten bil (exempelvis Audi A3, Volvo V40, Bmw 1-Serie). Stativ och övrigt kablage är inkluderat

Mellanstora presentationer (<100 pers)

Mellan PROJEKTORN

– 1st projektor

– 1st 100″ projektorduk

hyra projektor lund

LJUSSTYRKA: IIIII   NÄRFÄLT: IIIII

Denna projektor lämpar sig för presentationer inför mellan stor publik (upp till 50 pers). Den ingående projektorduken motsvarar ungefär en 100″ tv, vilket ger en åskådlig bild upp till ca 20 meter. Projektorn har full hd (1080p) vilket i kombination med 3700 lumen ger en klar och tydlig bild i ett medelmörkt rum. Enheten kan kopplas mot dator, ipad eller telefon och har en separat utgång (aux) för ljud. Projektorn och projektorduken kan hämtas med liten bil (exempelvis Audi A3, Volvo V40, Bmw 1-Serie). Stativ och övrigt kablage är inkluderat.

 

Stora presentationer (200-300 pers)

STORA PROJEKTORN

– 1st projektor

– 1st 300″ projektorduk

LJUSSTYRKA: IIIII   NÄRFÄLT: IIIII

Denna projektor lämpar sig för presentationer inför stor publik (upp till 500 pers). Den ingående projektorduken motsvarar en 300″ tv, vilket ger en åskådlig bild upp till ca 50 meter. Projektorn har full hd (1080p) vilket i kombination med 5000 lumen ger en klar och tydlig bild i ett medelmörkt rum. Enheten kan kopplas mot dator, ipad eller telefon och har en separat utgång (aux) för ljud. Projektorn och projektorduken kan hämtas med liten bil (exempelvis Audi A3, Volvo V40, Bmw 1-Serie). Stativ och övrigt kablage är inkluderat.

Professionella projektorer

Vårt professionella projektorsortiment lämpar sig för företagspresentationer, konferenser, mässor och andra liknande extra kvalitets krävande tillfällen. Detta är ofta dagsbaserade aktiviteter med mycket ambient ljus i form av dagsljus och/eller inomhusbelysning vilket medför ett krav på en väldigt ljusstark projektor.

Mindre presentationer (<50 pers)

 PREMIUM

UST projektorpaket

– 1st UST projektor

– 1st 92″ projektorduk

LJUSSTYRKA: IIIII   NÄRFÄLT: IIIII

Detta är en ”Ultra Short Throw” projektor vilket innebär att projektorn endas behöver stå någon decimeter från projektorduken, eller med andra ord i direkt anslutning till den. 

UST-tekniken medför flertalet fördelar så som:

1. Projektorn behöver endast stå någon decimeter från skärmen/duken eller med andra ord i direkt anslutning till den.

2. Förbipasserande kommer inte kunna bryta projektorbilden efter som att projektorn står i direkt anslutning till projektorduken. Tack vare detta finns det inte heller några kablar att snubbla på.

3. Bilden blir mycket ljusare och klarare även i dagsljus/inomhusbelysning tack vare att projektorn står nära projektorduken och på så sätt har minimalt ”ljussvinn”.

Projektorn är för övrigt utrustad med FHD (1080p) vilket i kombination med 3600 lumen ger en klar och tydlig bild även i ljusa rum/under dagen.

Kombinera två eller fler av detta projektorpaket om åskådarna/publiken är utspridd eller är fler än 100 personer. Vid bokning av flertalet projektorer skickar vi med en HDMI splitter som gör det möjligt att visa samma datorbild på alla projektorer.

Mellanstora presentationer (<100 pers)

 PREMIUM

Dagsljus projektorpaket

– 1st 5k lumen projektor

– 1st 110″ projektorduk

LJUSSTYRKA: IIIII   NÄRFÄLT: IIIII

Vid presentationer med mycket ambient ljus (så som i belysta rum eller lokaler med ljusinsläpp) skapar denna projektorn förutsättningen för en mycket tydlig och klar presentation. 

Kombinera två eller fler av detta projektorpaket om åskådarna/publiken är utspridd eller är fler än 100 personer. Vid bokning av flertalet projektorer skickar vi med en HDMI splitter som gör det möjligt att visa samma datorbild på alla projektorer.a

Stora presentationer (<800 pers)

 PREMIUM

Super projektorpaket

– 1st 10k lumen projektor

– 1st 300″ projektorduk

LJUSSTYRKA: IIIII   NÄRFÄLT: IIIII

Till presentationer inför stor publik under väldigt ljusa förhållanden (så som utomhus) skapar denna projektorn förutsättningen för en mycket tydlig och klar presentation. 

Kombinera två eller fler av detta projektorpaket om åskådarna/publiken är utspridd eller är fler än 800 personer. Vid bokning av flertalet projektorer skickar vi med en HDMI splitter som gör det möjligt att visa samma datorbild på alla projektorer.

Hyra projektor

Hyra projektor? Hos oss hyr du projektorer, projektordukar, HDMI kablar och all annan teknik som just ditt behov kräver. Vi konkurrerar med pressade priser, utan att kompromissa med kvalitén. Vårt sortiment passar allt från bröllop, till stora företagsevent. Prisvärd utkörning till Lund, Malmö, Helsingborg och alla dess närliggande orter (fr. 190kr)! Kontor & lager nära Lomma, Lund, Löddeköpinge och Malmö. 

 

*Kundexempel

Boka utrustning